Поени од есеи по Административно право (заклучно со 30.03.2020) / тема Кадри во администрацијата

Би сакале да изразиме благодарност за Вашиот интерес да пишувате есеи и учествувате во вежбите по предметот Административно право.

На овој ЛИНК се наоѓаат поените на студентите од првата група студии за нивниот есеј од темата Одговорност на администрацијата.

На овој ЛИНК се наоѓаат поените на студентите од првата група студии за нивниот есеј од темата Одговорност на администрацијата. 

Срдечен поздрав,

Од Катедрата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux