Полагање на Англиски јазик – втора декада

Почитувани студенти, За испитот во понеделник, втора декада, поделени сте во 3 групи повторно – во прилог е листата – видете во која група сте и во колку часот треба да се приклучите (ве молам да се придржувате до декадите и времето! Некои од студентите кои ме замолија да полагаат во втора декада се во првата група).

Преземете ги групите за полагање ТУКА.

За испитот ќе е потребно:

1. Телефон со инсталиран зум којшто ќе треба да се постави странично така што ќе се гледаат работниот простор, студентот и компјутерот. Линкот е следниот: Time:

Jun 14, 2021 09:30 AM Pacific Time (US and Canada)

Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/89577554539?pwd=Q25Yd3gxb2dhWWh3M2xNZll6UWVDdz09

Meeting ID: 895 7755 4539 Passcode: fN4fTs

2. Лаптоп или десктоп компјутер на којшто ќе се работи испитот. Линкот за приклучување на зум од лаптоп или десктоп компјутер е следниот:

Topic: Ispit Praven/ PR Time: Jun 14, 2021 09:30 AM Warsaw

Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/73515284550?pwd=VjNoSnJuNTlkNmJvKzVnQlB5NFZuQT09

Meeting ID: 735 1528 4550 Passcode: 0nDHrL

И на двата уреда се приклучувате во истото време кое ви е одредено на листата во прилог. Камера и микрофон мора да ви бидат функционални и вклучени.

д-р Зорица Трајкова