Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Потврди за здравствено осигуравање
             

Потврди за здравствено осигуравање

Студентите на кои не им е обновено здравственото осигурување, а за кои фалкутетите имаат доставено потврда за редовно студирање, но истите во тој момент не биле пријавени за здравствено осигурување преку родителот/старателот, треба да ги следат следниве инструцкии:
– Да го пополнат образецот кој се наоѓа на следниот линк: http://www.fzo.org.mk/WBStorage/Files/ZO-1%20Obrazec.pdf
– Инструкциите за пополнување на образецот можете да ги најдете на следниот линк: http://www.fzo.org.mk/WBStorage/Files/Upatstvo_za_popolnuvawe_na_ZO1.pdf
– На образецот податоците кои ги внесувате се:
        1. Податоци за работодавачот на родителот;
        2. Податоци за родителот преку кој сте здравствено осигурани;
        3. Податоци за студентот.
– Пополнететиот образец го испраќате на следниот мејл: podracnasluzbaskopje@fzo.org.mk

– Во subject наведете Здравствено осигурување за студент име и презиме.