ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ

Резултати од испити и било какви соопштенија од вашиот смер прв или втор цилкус, по овој пост, може да ги најдете во менито под името Студенти -> Огласна табла. 

Поздрав,
ИКТ служба

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux