ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК – ДОКТОРСКИ СТУДИИ 

Во прилог е листата на примени кандидати на трет циклус на студии – докторски студии.

Уписот на трет циклус на студии е во периодот од 20.01.2019(понеделник) до24.01.2019 (петок).

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux