Прирачник за користење на Teams и Calendar

Доколку се приклучувате со линк потребно е најпрвин да ја симнете апликацијата Microsoft Teams, потоа да се логирате  и да пратите покана за влез во дадениот митинг.

Доколку станувате член на митингот преку даден линк прескокнете ги чекорите 1 и 2.

Чекор 1. Кликнете на Teams (лево во менито)и потоа кликнете на Join or create team.

Чекор 2. Запишете го кодот(што ќе го добиете на вашата e-mail адреса) во Join a team with code

Чекор 3. За да видите кога ви е предавањето ликнете на Calendar
За да влезете на Online предавањето к и кликнете join како на сликата.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux