Пријавување на испити во iKnow системот за јануарска испитна сесија во учебната 2020/21 година

Почитувани студенти,

Iknow системот за пријавување на испити ќе биде отворен во период од 20.12.2020 до 05.01.2021 година.

Ваша задолжителна обврска е да ги приjaвите испитите, што планирате да ги полагате, во  спротивно ќе неможете да полагате.

ВАЖНО:

1. Доколку не сте биле активни во iKnow системот повеќе од 30 дена, лозинката се          сметa за      застарена и потребно е да креирате нова лозинка со кликање на Заборавена лозинка?
2. При пријавување , пред да го штиклирате предметот, внесете која ДЕКАДА  ќе    полагате.
    Доколку не изберете, системот автоматски ќе ви избере 1 ДЕКАДА.

Во прилог подолу е даден линк со упатство за пријавување испити и менување на пасвордот за студентите кои имаат проблем со логирање во системот. ЛИНК

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux