ПРОМЕНА НА НАЧИН НА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ИСПИТОТ ПО ФИНАНСОВО ПРАВО – август-септемвриска сесија

Почитувани колеги, и покрај првичното соопштение за начинот на спроведување на испитот по Финансово право во живо, поради влошената здравствена ситуација и повторно големиот број на заразени со Ковид 19, а со цел да не Ве изложуваме на дополнителна опасност, Катедрата по финансово право одлучи испитот по Финансово право во септемвриската сесија (на 31.8 и 14.9) повторно да се спроведе УСНО, ONLINE на ТЕАМС, како изминатите сесии. Неколку дена непосредно пред испитот на факултетскиот маил ќе добиете линк за пристапување до испитот, а во случај да не добиете ништо тогаш настанот ќе го најдете во CALENDARS, на ТЕАМС.