ПРОМЕНА НА ТЕРМИНИТЕ ЗА ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР Љ. СПАСОВ ВО ПРВАТА ДЕКАДА ВО ЈАНУАРСКО/ФЕВРУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА

Во првата декада во јануарско/февруарската испитна сесија завршните испити по Вовед во правото (правни студии, политички студии на македонски јазик и студии по новинарство) и Филозофија на правото кај доц. д-р Александар Љ. Спасов наместо на 30.01.2019 година (среда), ќе се одржат на 31.01.2019 година (четврток) според следниов распоред:

Вовед во правото за правни студии од 13-15 часот во амф. 2.

Филозофија на правото од 15-17 часот во амф. 3.

Вовед во правото за политички студии на македонски јазик од 17-19 часот во амф. 3.

Вовед во правото за новинарство од 17-19 часот во амф. 3.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux