Проф. д-р Дескоска – Уставно право – Термин за писмено полагање – Прва декада

Се известуваат студентите дека писменото полагање на предметот Уставно право кај проф. д-р Дескоска, во првата декада во рамките на септемвриската испитна сесија, ќе се спроведе на 3.9.2021 (петок), со почеток во 9:00 часот, во амфитеатар 2.