Распоред за летен семестар мастер

Се известуваат студентите на втор циклус на мастер студии наставата за летниот семестар во учебната 2018-2019 година ќе започне на ден 4.3.2019 година (понеделник).
Во прилог е распоредот на предавања.
Списокот може да го преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux