Распоред на предавања за летен семестар 2018/2019 додипломски студии

Се известуваат студентите на додипломски студии наставата за летниот семестар во учебната 2018-2019 година ќе започне на ден 18.02.2019 година (понеделник).
Во прилог може да се преземе распоредот на предавања ТУКА.