Резултатите по предметот Административно право

Почитувани студенти,

На овој линк можете да ги најдете резултатите од писмениот испит по Административно право одржан на 05.06.2019 година.

Оценките можете да ги земете на ден 10.06.2019 во 10:00 часот кај предметите професори (проф. д-р Борче Давитковски и проф. д-р Ана Павловска-Данева).

Срдечно,

од предметните професори

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux