Резултати од завршниот испит по Вовед во правото од трета декада на јануарската испитна сесија, полаган кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршниот испит по Вовед во правото одржан во јануарската испитна сесија во трета декада, полаган кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување на оценките е на 17.02.2022 (четврток) од 15:00 часот во амфитеатар 2

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux