Резултати од завршните испити по Вовед на правото и Филозофија на правото во прва декада на септемвриска сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во септемвриска испитна сесија во прва декада, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување оценки ќе биде дополнително објавен

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux