Резултати од завршните испити по Вовед на правото на сите студии и Филозофија на правото во трета декада на септемвриска сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во септемвриска испитна сесија во трета декада, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux