Резултати од завршните испити по Вовед во правото и Филозофија на правото од трета декада на јунска испитна сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во трета декада на јунската испитна сесија, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux