Резултати од завршните испити по Вовед во правото и Филозофија на правото од прва декада на септемвриска испитна сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во прва декада на септемвриската испитна сесија, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux