Резултати од завршните испити по Вовед на правото за сите студии и Филозофија на правото во прва и втора декада на јунска сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото за сите студии  и Филозофија на правото одржани во јунската испитна сесија во прва и втора декада, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување оценки ќе биде на 9ти јули 2021 година според следниов распоред:Вовед во правото (за сите студии) од 09:00 часот во амфитеатар 2 Филозофија на правото од 12:00 часот во амфитеатар 2.

Прва декада резултати – преземете ТУКА.

Втора декада резултати – преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux