Резултати од завршните испити по Вовед на правото и Филозофија на правото во трета декада на јунска сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во јунската испитна сесија во трета декада, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување оценки ќе биде на 12ти јули 2021 година според следниов распоред:
Вовед во правото (за сите студии) од 09:00 часот во амфитеатар 2
Филозофија на правото од 12:00 часот во амфитеатар 2.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux