РЕЗУЛТАТИ ОД ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ ПО ВОВЕД ВО ПРАВОТО (ПРАВНИ СТУДИИ, ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ И СТУДИИ ПО НОВИНАРСТВО) И ФИЛОЗОФИЈА НА ПРАВОТО ПОЛАГАНИ НА 31.1.2020 ГОДИНА КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР Љ. СПАСОВ

Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux