„РЕЗУЛТАТИ ОД ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ ПО ВОВЕД ВО ПРАВОТО (ПРАВНИ СТУДИИ, ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ И СТУДИИ ПО НОВИНАРСТВО) И ФИЛОЗОФИЈА НА ПРАВОТО ПОЛАГАНИ НА 12.9.2019 ГОДИНА И 27.9.2019 ГОДИНА КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР Љ. СПАСОВ“

Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux