„РЕЗУЛТАТИ ОД ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ ПО ВОВЕД ВО ПРАВОТО (ПРАВНИ СТУДИИ, ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ И СТУДИИ ПО НОВИНАРСТВО) И ФИЛОЗОФИЈА НА ПРАВОТО ПОЛАГАНИ НА 24.10.2019 ГОДИНА КАЈ ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДАР Љ. СПАСОВ“

Преземете ТУКА.