РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТИТЕ ПОЛАГАНИ НА 11.4.2019 ГОДИНА КАЈ ДОЦЕНТ Д-Р АЛЕКСАНДАР Љ. СПАСОВ

Впишување на оцени на 16.5.2019 година (четврток) од 10 часот во амф. 7. Усно доодговарање за студентите меѓу 53 и 59 поени на 16.5.2019 година (четврток) од 10 часот во амф 7. Резултатите преземете ги ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux