Резултати од испити кај доц. д-р Христина Рунчева Тасев

Оцените за предметите ќе бидат впишани на 1 јули (понеделник) од 11 часот во кабинет на доц. д-р Христина Рунчева Тасев.

Резултатите преземете ги ТУКА.