Резултати од испитот Вовед во право на ЕУ прва декада

Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ од јунската сесија (прв испитен рок) ќе се внесуваат на 24.06.(понеделник) во 14:30 часот во кабинетот на доц. Ценевска (спроти Клуб на оратори). Оценките не мора да се подигаат лично. Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин. 

Се потсетуваат студентите дека доц. Ценевска нема да спроведува усно доиспрашување.

Резултатите преземете ги ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux