Резултати од испитот Меѓународно приватно право

Почитувани колешки и колеги, во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право кој се одржа на 14.9.2021 година. Терминот за впишување на оцените и увид во тестовите ќе биде дополнително определен. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux