Резултати од испитот МПП – трета декада

Почитувани колешки и колеги,
Во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право одржан на 7.7.2020 година (трета декада).
Oцените по меѓународно приватно право ќе се впишуваат на 14.7.2020 година, во периодот помеѓу 10:30-11:30 часот. Доколку Ви е потребно впишување, Ве замолувам да го пополните образецот на следниот линк, за да може да Ви се испрати точниот термин кога треба да дојдете.
Лично присуство не е потребно, а следниот термин за впишување на оцените ќе биде кон крајот на месец август. Ве известувам дека во периодот помеѓу 20.7-16.8.2020 година, заради користење на годишен одмор, нема да има впишување на оцени, а сите прашања како и досега можете да ги испратите на електронските адреси.
Имајте убаво лето,
Вангел
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux