Резултати од испитот по Административно право – прва декада

Почитувани студенти,

На овој линк можете да ги најдете резултатите од писмениот испит по Административно право одржан на 27.01.2020 година.

Оценките можете да ги земете во понеделник (03.02.2020 година) во 09 часот во кабинетот на предметните професори.

Срдечно,

од предметните професори