Резултати од испитот по Административно право

Почитувани студенти,

На овој линк можете да ги најдете резултатите од писмениот испит по Административно право одржан на 03.02.2020 година.

Оценките можете да ги земете во среда (12.02.2020 година) во 12 часот во кабинетот на предметните професори.

Срдечно,

од предметните професори