Резултати од испитот по предметот МПП, одржан на 1.9.2021

Почитувани колешки и колеги, во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право одржан на 1.9.2021 година. Терминот за впишување на оцените и увидот во тестовите ќе биде определен по завршување на втората декада. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux