Резултати од испитот по меѓународно приватно право, одржан на 28.1.2022 г.

Почитувани колешки и колеги, во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право, одржан на 28.1.2022 година. Впишувањето на оцените и увид во тестовите ќе се спроведе непосредно по завршување на дополнителната испитна сесија. Ве потсетуваме дека положениот квалификационен колоквиум во зимската испитна сесија се признава и во дополнителната сесија. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux