РЕЗУЛТАТИ ОД УСПЕХОТ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА) 2019/2020

Уписи за прв циклус 2019/2020 

Конкурсната комисија за прв циклус студии ги објави Резултатите од успех од средно образование (прелиминарната ранг листа) на кандидатите за запишување на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Прелиминарната ранг листа е објавена во системот за електронско пријавување и на огласната табла на Факултетот, а може да се преземе ТУКА.

Кандидатите за запишување имаат право на приговор на технички пропусти – грешки направени при пресме­тувањето на бодовите до 04/09/2019 (среда) до 09.00 часот. Поуката за поднесување приговор може да се преземе ТУКА

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux