Резултати по Вовед во право на ЕУ

Резултатите од испитот по Вовед во право на ЕУ може да ги симнете ТУКА.

Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ одржан на 25.01. ќе се внесуваат овој четврток (7.02) во 12 часот во кабинетот на доц. Ценевска (спроти Ораторски клуб). Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин. Оценките не мора да се подигаат лично. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux