Резултати Право и информатичка технологија

Резултати по предметот Право и информатичка технологија кај Проф. д-р Драги Рашковски одржан на ден 13.11.2019 година во прилог.
Земање оцени во понеделник (18.10.2019) во 16.00 часот.