Резултати ФИНАНСОВО ПРАВО и термин за оцени

Почитувани студенти,

Во ПРИЛОГ се резултатите од завршниот испит по Финансово право кој се спроведе на 19.6.2019 година.

Терминот за оцени и усно допрашување (единствено на студентите кои се означени во списокот) е 26.6.2019 година (среда) во 10 часот во амф.5. Во овој термин оцена ќе можат да земат и студентите кои испитот го положиле во некоја претходна испитна сесија; додека пак студентите кои ќе го пропуштат овој термин оцена ќе можат да земат по спроведување на септемвриската испитна сесија.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux