Резутати од испитот по Вовед во право на ЕУ – втора декада

Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ од јунската сесија (втор испитен рок) ќе се внесуваат на 3.07. (среда) од 11:30 часот во кабинетот на доц. Ценевска (спроти Клуб на оратори). Оценките не мора да се подигаат лично. Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин. 

Се потсетуваат студентите дека доц. Ценевска нема да спроведува усно доиспрашување.

Во ПРИЛОГ се дадени резултатите од испитот по Вовед во право на ЕУ.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux