РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ НА КАНДИДАТИТЕ (КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА) – ВТОР УПИСЕН РОК – 2022/23 УЧЕБНА ГОДИНА

Конкурсната комисија за прв циклус студии ги објави Решение за прием на кандидатите (конечни ранг- листи)  за запишување на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во втор уписен рок. Решение за прием на кандидатите (конечни ранг листи) се објавени во системот за електронско пријавување и на огласната табла на Факултетот, а може да се преземат ТУКА.
Правна поука

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux