СООПШТЕНИЕЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 18.12.2020 година ( петок) во 12 часот, кандидатката Наташа Митреска, студентка на втор циклус студии – насока право на интелектуална сопственост ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Правни и економски аспекти на трговските марки во САД “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux