Соопштение за влезен колоквиум по предметот Трговско право

Влезниот колоквиум по предметот трговско право ќе се одржи на 23.9.2021 година во 9 часот. Просторија дополнително ќе биде соопштена. Студентите од учебната 2020/21 кои претходни положиле колоквиум, или се стеканале со ослободување од колоквиум поради подготвена вежба, како и студентите кои презапишале предмет, и после презапишување положиле колоквуим, немаат обврска за полагање на колоквиум.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux