СООПШТЕНИЕ ЗА ВНЕСУВАЊЕ НА ОЦЕНКИТЕ ПО ВОВЕД ВО ПРАВО НА ЕУ и ПРАВО И ИНСТИТУЦИИ НА ЕУ ОД ФЕВРУАРСКА, ЈУНСКА, СЕПТЕМВРИСКА И КАЗНЕНА СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА

Преземете ТУКА.