СООПШТЕНИЕ за впишување оцени во индекс за студентите кои полагале англиски јазик на Правни студии и Односи со јавност во августовска/септемвриска сесија, 2022

Оцените ќе се впишуваат во индекс во амф 7 на Правен факултет во петок 23.09.2022 во 11.30 часот. Не мора лично.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux