СООПШТЕНИЕ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ГРАЃАНСКО ПРОЦЕСНО ПРАВО ВО ТРЕТА ДЕКАДА, ЗАКАЖАН ЗА 09.10.2020 ГОДИНА (ПЕТОК), ОД 10 ЧАСОТ, ПРЕКУ MICROSOFT TEAMS

Преземете ТУКА.