Соопштение за земање на оцени кај Прод. Р.Дескоска

Се известуваат сите студенти кои полагале испити кај проф.д-р Рената Тренеска Дескоска, дека оценките во индекс ќе им бидат впишани на 29.01.2021 (петок) во 12:30 во амф. 2