Соопштение за земање оценки кај проф. д-р В. Кандикјан

Се известуваат сите студенти кои положиле испит кај професор Кандикјан, а кои сè уште не земале оценка, да ја испратат својата и-меил адреса и сесијата кога положиле на vkandikjan@yahoo.com, за да може благовремено да ве информирам кога и каде да ги донесете индексите за впишување на оценките.

Скопје 12.10.2020 година Проф. Владимир Кандикјан