СООПШТЕНИЕ за земање оценки по предметот Административно право

Се замолуваат сите студенти кои освоиле оценка по предметот Административно право на 15.09.2020 година да ги донесат своите индекси во кабинетот на проф. д-р Ивана Шумановска Спасовска на ден 29.09.2020 година во 10:00 часот.

Индексите со впишани оценки ќе се подигнат на 01.10.2020 година во 10:00 часот од истиот кабинет.

Со индексите треба да се достават и пополнети пријави.

Срдечен поздрав,

Катедрата