Соопштение за испитите по Економика, Политичка економија, Современи економски теории, Деловни финансии и останати предмети кај проф. В. Кандикјан, проф. А. Стојков и проф. К. Шапкова Коцевска во втората декада во септемвриската сесија

Се известуваат студентите кои ќе полагаат испит по Економика, Политичка економија, Современи економски теории, Деловни финансии или некој друг предмет кај наставниците проф. Владимир Кандикјан, проф. Александар Стојков или проф. Катерина Шапкова Коцевска во втората декада во септемвриската испитна сесија дека испитот ќе се спроведе писмено во амф. 4 на 14 септември со почетокво 9 часот.
Присутните задолжително треба да ги почитуваат протоколите за заштита од Ковид 19 (носење маска, дезинфекција на раце при влез во амфитеатарот и оддржување растојание) 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux