СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТОТ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК – дополнителна сесија

Испитот во петок од дополнителната сесија ќе се одвива онлајн. Списокот на студенти преземете го ТУКА. Ќе започне во 11.30ч. За испитот ќе е потребно:

1. Телефон со инсталиран зум којшто ќе треба да се постави странично така што ќе се гледаат работниот простор, студентот и компјутерот. Линкот е следниот: Topic: Zoom telefon, dopolnitelna sesija, juni 2021 Time: Jul 2, 2021 11:00 AM Warsaw Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/75901353864?pwd=MzhYQXVWQ3puaHpRRldXY0RrSXJzQT09 Meeting ID: 759 0135 3864 Passcode: qUu4bK

2. Лаптоп или десктоп компјутер на којшто ќе се работи испитот. Линкот за приклучување на зум од лаптоп или десктоп компјутер е следниот: Topic: Legal English exam, dopolnitelna sesija juli Time: Jul 2, 2021 11:00 AM Warsaw Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/72337104077?pwd=bzEzdlpiZ2V5QTBoMTZPd241MGdxQT09 Meeting ID: 723 3710 4077 Passcode: 7u0C60

И на двата уреда се приклучувате во истото време кое ви е одредено на листата во прилог. Ве молам да внимавате и да не ги измешате линковите оти тоа одзема многу време – од телефон се приклучувате од тој што е за телефон, а од десктоп од вториот!!! Камера и микрофон мора да ви бидат функционални и вклучени. Списокот на студенти кои ќе полагаат е во прилог.

Ви посакувам успешна сесија!

д-р Зорица Трајкова

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux