СООПШТЕНИЕ за испитот по Англиски јазик – прва декада – септемвриска сесија

Се известуваат студентите кои ќе полагааат англиски јазик (Правни студии и Односи со Јавност) на 30.08.2022 декаиспитот ќе почне во 10 часот во амфитеатар 3.

Проф.Д-р Зорица Трајкова Стрезовска

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux