СООПШТЕНИЕ ЗА НАСТАВА НА ПРЕДМЕТОТ ВОВЕД ВО ПРАВОТО

Почитувани студенти,

Студентите од прва група правни студии со презимиња кои почнуваат од А-М, наставата по предметот Вовед во правото ќе се одвива во понеделник од 8-12 часот кај Проф. д-р Каролина Ристова Астеруд во амфи 3.

Студентите од прва група правни студии со презимиња кои почнуваат од Н-Ш, наставата по предметот Вовед во правото ќе се одвива во вторник од 8-12 часот кај Проф. д-р Александар Спасов во амфи 3.

Поздрав,

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux